Kaart Frankrijk

Streken

Steden

Kaart Tour de France 2015 Utrecht

Save the date!!!
foto tour de france 2015 utrecht De tour de France 2015 start op zaterdag 4 juli in UTRECHT!!!
Hieronder een kaart van de eerste rit van de Tour de France 2015 in ons eigen Utrecht. Een overzichtskaart van de Tour de France 2015 staat verderop op deze pagina. Op 4 juli wordt in het mooie Utrecht gestart met een individuele tijdrit van 13,7 km. Kom ook kijken naar dit spektakel! Vanaf 14.00 starten de renners achter de Jaarbeurs Utrecht. Het parcours doorkruist de stad van west naar oost via Station Galgenwaard, Het Science Park, Rijnsweerd en het Spoorwegmuseum.
kaart tour de france 2015 utrecht

Ontmoet de teams van de Tour de France 2015

Op 2 juli worden de teams voorgesteld tijdens een wervelende show in Park Lepelenburg in Utrecht. Toegang is gratis. Zelf de renners van dichtbij bekijken. Kijk op de kaart van de Tour de France 2015 waar je wanneer moet zijn! Wij hebben een kaart voor u! Hou rekening met extra drukte op de weg.

de Kaart van de Etappes van de Tour de France 2015

kaart tour de france 2015

Omleiding Tour de France 2015

In de omgeving van de Tour de France kunnen wegen tijdelijk worden afgesloten.

Snelwegen en de Tour de France 2015

De Tour de France maakt geen gebruik van snelwegen of de belangrijke doorgaande wegen. Waar de Tour voorbijkomt moet rekening houden met extra verkeersdrukte. Bij etappes in de bergen zullen de bergen worden afgesloten. U kunt natuurlijk ook gewoon gaan kijken!
 

Populaire Streken

Dordogne
Ardeche
Provence
Normandie